Wist u dat er een zeer informatieve website bestaat dat inzicht geeft in de belangrijkste cijfers van uw gemeente ten opzichte van andere gemeenten?

Dat is de website: Waar staat je gemeente.nl

We hebben onderstaand een link opgenomen naar het stuurpaneel ( dashboard):

http://www.waarstaatjegemeente.nl/dashboard

Linkboven in het stuurpaneel kun je aanklikken de gemeente die je wilt selecteren. Rechtsboven kun je aanklikken de gemeente waarmee je wilt vergelijken. Als je bijvoorbeeld de grootste gemeente in onze regio ( Noordenveld ) wilt selecteren, scroll je met je rechtermuisknop naar de gemeente Noordenveld en klik je deze aan. Als je wilt vergelijken met de 1 na grootste gemeente ( Leek) ga je rechtsboven naar de gemeente Leek.

U ziet in het eerste scherm ( dashboard) dan de verscheidene blokken staan met de beleidsterreinen, waarop de cijfers van beide gemeenten worden vergeleken. Zo ziet u rechtsonder het blok " Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein" . Als u met uw linkermuisknop daarop klikt, ziet u de cijfers gespecificeerd van alle beleidsterreinen van beide gemeenten, die onder het Sociaal Domein vallen.

Onder het Sociaal Domein worden vanaf 1 januari 2015 gerekend de naar de gemeenten gedecentraliseerde taken in het kader van de uitvoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning ( WMO), de Jeugdwet en de Participatiewet.

De Westerkwartiergemeenten hebben recent de financiele cijfers gepubliceerd over de uitvoering van het Sociaal Domein in 2015, zie onderstaande link naar ons artikel hierover op dit forum

https://forum.samenzorgenvoorelkaar.nl/topic/53/de-gemeenten-in-het-westerkwartier-hielden-in-2015-veel-geld-over-op-de-uitvoering-van-het-sociaal-domein

De cijfers van de gemeente Noordenveld met betrekking tot de uitvoering van het Sociaal Domein in 2015 zijn ons nog niet bekend.

Wist u dat er een zeer informatieve website bestaat dat inzicht geeft in de belangrijkste cijfers van uw gemeente ten opzichte van andere gemeenten? Dat is de website: Waar staat je gemeente.nl We hebben onderstaand een link opgenomen naar het stuurpaneel ( dashboard): http://www.waarstaatjegemeente.nl/dashboard Linkboven in het stuurpaneel kun je aanklikken de gemeente die je wilt selecteren. Rechtsboven kun je aanklikken de gemeente waarmee je wilt vergelijken. Als je bijvoorbeeld de grootste gemeente in onze regio ( Noordenveld ) wilt selecteren, scroll je met je rechtermuisknop naar de gemeente Noordenveld en klik je deze aan. Als je wilt vergelijken met de 1 na grootste gemeente ( Leek) ga je rechtsboven naar de gemeente Leek. U ziet in het eerste scherm ( dashboard) dan de verscheidene blokken staan met de beleidsterreinen, waarop de cijfers van beide gemeenten worden vergeleken. Zo ziet u rechtsonder het blok " Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein" . Als u met uw linkermuisknop daarop klikt, ziet u de cijfers gespecificeerd van alle beleidsterreinen van beide gemeenten, die onder het Sociaal Domein vallen. Onder het Sociaal Domein worden vanaf 1 januari 2015 gerekend de naar de gemeenten gedecentraliseerde taken in het kader van de uitvoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning ( WMO), de Jeugdwet en de Participatiewet. De Westerkwartiergemeenten hebben recent de financiele cijfers gepubliceerd over de uitvoering van het Sociaal Domein in 2015, zie onderstaande link naar ons artikel hierover op dit forum https://forum.samenzorgenvoorelkaar.nl/topic/53/de-gemeenten-in-het-westerkwartier-hielden-in-2015-veel-geld-over-op-de-uitvoering-van-het-sociaal-domein De cijfers van de gemeente Noordenveld met betrekking tot de uitvoering van het Sociaal Domein in 2015 zijn ons nog niet bekend.
293
keer bekeken
0
reacties
1
volgers
live voorbeeld
Vul minstens 1 karakters in
LET OP: Jij noemde %MENTIONS% maar dit bericht is zichtbaar voor hen en zij zullen geen notificatie ontvangen
Opslaan...
Opgeslagen
Alle berichten onder dit onderwerp zullen worden verwijderd ?
Concept in behandeling ... Klik om het weizigen te hervatten
 Verwijder concept